AFT Pneumotion is Nederlandse distributeur Pneumatrol (voorheen RGS Davis)

Als belangrijk onderdeel van haar ontwikkelingsstrategie heeft Pneumatrol Limited, de in Engeland gevestigde fabrikant van specialistische componenten voor pneumatische besturing, voor zowel gevaarlijke (Atex) als veilige omgevingen, overeenkomst bereikt met AFT Pneumotion B.V. om haar te vertegenwoordigen in de Nederlandse markt.pneumatrol

Ruim 50 jaar heeft Pneumatrol (voorheen RGS Davis) de technische en fabricage expertise ontwikkeld, tezamen met de nodige marktkennis waarmee aan de eisen wordt voldaan van de
Spoorwegindustrie, Industriële en Procesautomatisering. Kernproducten zoals magneetventielen worden als standaard gespecificeerd door vele multinationals. Pneumatrol ontwikkeld en fabriceert verder lineaire actuatoren en besturingssystemen voor belangrijke fabrikanten van afsluiters. Daarnaast fabriceert zij een aantal specialistische producten voor de spoorwegindustrie.

AFT Pneumotion ontwerpt en levert effectieve en betrouwbare oplossingen voor industriële automatisering op het gebeid van pneumatiek, vacuüm en hydrauliek. Het bedrijf is toegewijd aan het leveren van topkwaliteit producten en oplossingen. Het productenpakket van Pneumatrol is een waardevolle aanvulling op het bestaande assortiment; Vooral voor de (Petro-) Chemie, Oil & Gas, Bulk en Procesindustrie.

Richard Over, Business Development Manager Pneumatrol: “Het is onze strategie om, op wereldschaal, nieuwe bedrijvigheid te ontwikkelen binnen de sector Procesautomatisering. De Nederlandse markt is voor ons een hele belangrijke en we zijn zeer verheugd om met AFT Pneumotion onze export verder te ontwikkelen.”

John de Kom, directeur AFT Pneumotion: “Pneumatrol heeft een uitstekende reputatie ten aanzien van productkwaliteit. We zijn zeer enthousiast dat Pneumatrol ons kiest als strategisch partner voor de Nederlandse markt en we kijken met vertrouwen uit naar langdurige succesvolle samenwerking.”

Facebooktwitterlinkedin
AFT Pneumotion | Jan Valsterweg 20 | 3315 LG Dordrecht | Tel.: 078 - 691 91 15 | verkoop@aftpneumotion.nl